top of page

Nou disc Pau Brugada - En Blanc

El projecte “En Blanc” de Pau Brugada reivindica la necessitat de quedar-se en blanc com a part del procés creatiu. Un concepte dual a on vol desdibuixar la línia entre l’éxit i el fracàs. Entre el K.O. tècnic i la calma més profunda. A través d’un equilibri subtil entre la cançó d’autor i la música urbana, aquest polifacètic artista banyolí desplega amb llibertat les seves cançons sobre l'escenari elevant-les a llocs imprevisibles.

"En Blanc" (Segell Microscopi, 2022) és el segon disc en solitari de Pau Brugada. Ha estat produït pel propi artista en col·laboració amb els músics de renom Andreu Moreno, Vic Moliner, Kquimi Saigi i Sebastià Gris, i gravat a Olivera Estudi (Banyoles) i Estudis Ground (Cornellà del Terri). La mescla ha estat realitzada pel mateix Brugada i l'ha masteritzat Victor Garcia (Ultramarinos). El disc compta amb la col·laboració de Levico en la cançó "Coses Bones".

"En Blanc" es pot trobar en format físic i a totes les plataformes digitals, i s'ha anat estrenant per capítols. La presentació oficial del directe va tenir llocel 14 de maig a l'Auditori de Banyoles.

Videoclips

Per afegir una nova dimensió a la seva música, Pau Brugada s'ha agafat de la mà de la productora audiovisual banyolina L'UPUNTVUIT, amb qui ha vestit d'imatges algunes de les seves cançons. Pau es posa al centre en videoclips cuidats i propers, que van més enllà de ser un acompanyament visual i complementen les cançons amb narratives de cinema. Disponibles a https://www.youtube.com/@paubrugada2556

Notes de premsa

Enderrock - Ara és el moment de Pau Brugada
> Llegir notícia

DeliCatessen - Pau Brugada, sensibilitat urbana
> Escoltar
programa

Diari Ara - Pau Brugada estrena el videoclip de ´Satèl·lit´
> Llegir notícia

Sies TV - Pau Brugada presenta EN BLANC
> Llegir notícia


 

Pau Brugada + info

Xarxes

Pau Brugada és un músic i productor banyolí que experimenta amb la música des de diferents angles. Compagina el seu propi projecte musical en solitari com a lletrista, compositor i instrumentista, amb la seva passió per la producció i la mescla, acompanyant altres artistes en la seva recerca musical.

S'inicia en la música des de ben petit, al carrer i més endavant als escenaris, amb diferents formacions musicals amateurs. La més remarcable va ser l'etapa com a vocalista i lletrista de Caiko, una banda banyolina de rap-metal amb la qual va publicar un EP i un àlbum i que el va dur a visitar nombrosos escenaris de comarques gironines. En la recerca d'un treball més personal i íntim, Pau Brugada decideix iniciar el seu camí en solitari i comença a professionalitzar-se l'any 2014 amb el llançament del seu primer àlbum "Llum de Foc". Des d’aleshores, ha creat diversos EPs i senzills sempre rebuscant entre els límits de les etiquetes per difuminar-les i convertir-les en la seva identitat personal. 

L’any 2018, juntament amb Vic Moliner, Brugada crea Olivera Estudi, un estudi de gravació i producció situat en una ubicació molt privilegiada a Banyoles on, fins ara, han acompanyat grans artistes com Magalí Sare, Autèntic Home Llúdriga, Guadi Galego, Paula Grande, Clara Peya, Daura Mangara i Anna Ferrer, entre d’altres. 

Raper banyolí, cantautor, productor i enginyer de mescla. Amb la sensibilitat que el caracteritza, Pau Brugada sap aportar valor a qualsevol punt de la cadena musical creativa.

 

  • Instagram
  • YouTube
  • Bandcamp
  • Facebook
  • Twitter

@paubrugada

https://www.youtube.com/@paubrugada2556

https://paubrugada.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/paubrugada/

https://twitter.com/PauBrugada

Contacte

  • WhatsApp

Tel: +34659049006

bottom of page